Το Ξενοδοχείο μας

Το Ξενοδοχείο Ρουμάνη βρίσκεται μόλις δύο βήματα από την κεντρική προβλήτα στην ιστορική καρδιά της πολυσύχναστης Ντάπιας, στις Σπέτσες. Το ξενοδοχείο μας αποτελεί μια φιλόξενη, οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί αδιάκοπα από το 1964. Τα 35 δωμάτιά μας είναι καθαρά και ευάερα, ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις. Γνωρίζουμε καλά την τοπική κοινωνία και είμαστε σε θέση να σας εξασφαλίσουμε μια άνετη και ευχάριστη παραμονή.

award

Διαμονή

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα καθώς και τρίκλινα δωμάτια με δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον κλίνης και δυνατότητα προσαρμογής του δωματίου ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας δωμάτια με θέα θάλασσα ή με θέα τον κήπο του αρχοντικού του Ανάργυρου-ευεργέτη του νησιού μας.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Ρουμάνη βρίσκεται στο νησί των Σπετσών στο κέντρο της Ντάπιας. Προς Ξενοδοχείο Ρουμάνη: Μόλις βγείτε στην αποβάθρα στον κεντρικό μόλο της Ντάπιας θα δείτε το ξενοδοχείο Ρουμάνη ακριβώς απέναντί σας. Ακολουθείστε το ανηφορικό βοτσαλωτό δρόμο δίπλα στην θάλασσα και μετά από 50 μέτρα θα είσαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Οι Σπέτσες

Οι Σπέτσες, στο μυθιστόρημά του John Fowles "ο Μάγος"(1966), αναφέρονται ως "Φράξος".

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία του ξενοδοχείου μας ξεκινά από το έτος 1893 όπου ανεγέρθηκε και λειτούργησε για 65 χρόνια το ξενοδοχείο «Αθήναι». και κατεδαφίζεται το 1958 μετά από 65 χρόνια λειτουργίας. Το 1963 μετά από σειρά εργασιών κάνει ξανά την είσοδό του και μετονομάζεται σε «Hotel Roumani».