Σχετικά με εμάς - Ξενοδοχείο Ρουμάνη στις Σπέτσες, Ντάπια
Κράτηση Τώρα
Αναζήτηση

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία του ξενοδοχείου μας ξεκινά από το έτος 1893 όπου ανεγέρθηκε και λειτούργησε για 65 χρόνια το ξενοδοχείο «Αθήναι». και κατεδαφίζεται το 1958 μετά από 65 χρόνια λειτουργίας. Το 1963 μετά από σειρά εργασιών κάνει ξανά την είσοδό του και μετονομάζεται σε «Hotel Roumani». Το Ξενοδοχείο Ρουμάνη βρίσκεται μόλις δύο βήματα από την κεντρική προβλήτα στην ιστορική καρδιά της πολυσύχναστης Ντάπιας, στις Σπέτσες, κοντά σε μουσεία και μοναστήρι. Το ξενοδοχείο μας αποτελεί μια φιλόξενη, οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί αδιάκοπα από το 1964. Γνωρίζουμε καλά την τοπική κοινωνία και είμαστε σε θέση να σας εξασφαλίσουμε μια άνετη και ευχάριστη παραμονή.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο μας θα σας μυήσει απόλυτα στο Σπετσιώτικο τρόπο ζωής. Τα βοτσαλωτά της Ντάπιας, με την πληθώρα παραθαλάσσιων χώρων καφέ και φαγητού, βρίσκονται στο κατώφλι του ξενοδοχείου και σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ιδιωτικά οχήματα δεν επιτρέπονται στο νησί, εμείς βρισκόμαστε εκεί από όπου ξεκινούν όλες οι δραστηριότητες. Κάθε λογής μεταφορικό μέσο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής - μεταξύ άλλων τα θαλάσσια ταξί που θα σας πάνε στις παραλίες του νησιού, καθώς και οι άμαξες με τα άλογα για βραδινή βόλτα στο παλιό λιμάνι.

Τα 34 δωμάτιά μας είναι καθαρά, ευάερα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις. Διαθέτουμε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, με μονά και διπλά κρεβάτια. Στο ισόγειο λειτουργεί το café Roumanis από το 2013. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, σας υπόσχονται ότι θα απολαύσετε άνετη και ευχάριστη διαμονή σε ένα φιλόξενο και αναζωογονητικό περιβάλλον.